Paluu arkeen


Nyt on taas juhlat juhlittu ja hyvin onkin juhlittu. Wappua juhlistimme lauantaina kutsumalla opiskelukavereita meille. Oli hauska ilta. Ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa..

Illalla sitten menimme perinteisesti katsomaan lakitusta keskustaan. Ihan hyvä, ettemme menneet aiemmin: kylmyys ja ympäripäissään olevat teinit eivät oikein houkutelleet. Sunnuntaina vääntäydyimme ylös aamiaiselle Linkosuon kahvilaan, mikä olikin ainut järkevä ateria koko päivänä lounaaksi jäätelöä ja päivälliseksi sipsiä: tästä on tie vain ylöspäin. Seurasimme vielä fuksikulkueen ja muutamat ensimmäiset koskeen pääsijät voi vain kuvitella kuinka kylmää se vesi oli. Paljoa virtaa ei kyllä sunnuntaille jäänyt.



Tänään on ollut armoton paluu arkeen. Viimeinen rutistus koulun puolesta jäljellä. Ostin muuten itselleni CityDealin kautta kolmen kuukauden kesäpassin LadyLinen kuntoklubille. Sattui eteeni niin hyvä tarjous, etten voinut ohittaa. Sitä paitsi olin miettinyt, että olisi kätevää päästä kesällä treenaamaan lähelle työpaikkaa ja nyt se onnistuu! Kommentteja ja mietteitä LadyLinesta siis luvassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike