Sydänääniä

Käytiin tänään neuvolassa kuuntelemassa vauvelin sydänääniä ja siellähän se edelleen jyskytteli ♥ Olen viimepäivinä jopa kuvitellut tunteneeni pieniä liikkeitä. Kuulemma hyvin mahdollista, vaikka usein ensiraskaudessa liikkeet tunteekin vasta vähän myöhemmin. Tänään alkoi viides kuukausi. Onpa aika mennyt nopeasti ja mahakin jo alkanut pyöristyä.


Neuvolan jälkeen suuntasimme jouluostoksille kaupungille. Omalta osaltani sain ostokset hoidettua ja miehellekään ei liioin jäänyt huomiselle. Tampereella omat suosikkijoulushoppailupaikat tänä jouluna olivat joulutori ja Tallipihan Suklaapuoti. Joulutorilta suosittelen ainakin Pesosen Mehiläistarhojen tuotteita. Ne ovat luonnon raaka-aineista valmistettuja ja ihania. Etenkin huulirasva ja saunahunaja ovat olleet kestosuosikkejani.



Ostosten lomassa piipahdin myös käymään osteopaatilla ja pidin kovasti. Olen käynyt osteopaatilla pari vuotta sitten viimeksi. On hienoa, kun ammattilainen näkee heti, mikä on vikana, osaa selittää ja kertoa siitä ja vielä tehdäkin jotakin vaivoille! Kehoni reagoi kuulemma hoitoon hyvin, eikä syvempiä jumeja löytynyt kuin rintarangan alueelta, jonka hoitoa jatketaan seuraavalla kerralla.


Kommentit

  1. Oi, ihana vauvamaha!

    Mukavaa joulua koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ja oikein rauhaisaa ja hyvää joulua teillekin! :)

    VastaaPoista
  3. Kivasti alkaa vatsa pyöristymään! <3

    VastaaPoista
  4. Niinpä! Alkaa jo kohta melkein näyttämään siltä ku olisi raskaana ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike