Synttärisankari

Huh, eihän tässä näin työssäkäyvänä meinaa ehtiä edes blogia päivittää. Tai ehtii melkein kaikkea muuta. Ehkä kyse onkin enemmän siitä, että päivän koneen edessä istuneena ei enää kiinnosta edes avata läppäriä.


 Vietimme viikonloppuna T:n 1-vuotissyntymäpäiviä. Vieraina lähimmät sukulaiset ja ystävät. Juhlat olivat onnistuneet, joskin jäi hieman harmittamaan, kun ei oikein ehtinyt jutella hyvin kaikkien kanssa. Keskityin enemmän siihen, että saimme ruoat pöytään. Noh, ehkä sitten seuraavissa juhlissa tulee valmistauduttua paremmin.

Mikä tärkeintä, T tuntui nauttivan juhlista ja vieraista täysin rinnoin. Oli melkein hyperaktiivinen. Vai johtuikohan se sittenkin siitä porkkanakakusta?

Poika sai lahjaksi kirjoja, Palston klassikkoskootterin, ihanan puuauton, hiekkaleluja, vaatteita ja brion leikkihellan, lakanat ja pehmohylkeen. Ainiin ja lisää brion junarataa ja ja..Eli eipä jäänyt lahjoitta poitsu. Kaikki lahjat olivat oikein mieleisiä ja kortit sitäkin mieleisempiä. Niitä kun olisi jaksanut kannella vaikka koko illan ;)






Tarjolla:
Vihreä salaatti
Omenacoleslaw
Savulohinapit
Valkosipuli-lehtipersilija-kukkakaalisalaatti
Lämminsavulohi
Sushileivät
 ---
Mansikkaraparperibritakakku
Porkkanakakku
Kaurakeksit
Sitruunaavaahtokarkit
Vesimelooni
Viinirypäleitä



T:n lemppareja taisi olla vesimelooni ja viinirypäleet. Kyllä se porkkanakakkukin näytti maistuvan. Wasabitahnalla voideltuja sushileipiäkin taisi maistaa ja ilme oli sen mukainen :D Haukkasi kuitenkin varmuudeksi vielä toisenkin palan.


Tänään oli neuvolakin, mutta se taitaa jäädä omaan postaukseensa.

Kommentit

  1. Herkullisen kuuloiset tarjoilut!

    Ja aivan ihana hymy T.:llä! Suloinen poika. :)

    VastaaPoista
  2. Niinhän tuo on, suorastaan hurmuri ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike