Ahkeraa opiskelua

Olen tässä vietellyt rauhallista päivää lukemisen merkeissä. Tämän periodin tenttejä kolme takana ja neljä edessä. Melkein jo puoliväli. Mitenköhän niitä tenttejä nyt tulikin näin paljon. Onneksi niistä selviää, kun vain keskittää ajatuksensa seuraavaan, eikä ajattele kokonaisuutta. Odotan ensi viikon keskiviikkoa, kun tentit ja melkeinpä kaikki harjoitustyötkin ovat ohi ja voi pitkästä aikaa hengähtää hetken opiskelujen osalta. Ainakin neljä päivää ;) Miksi melkein kaikissa muissa opinahjoissa vietetään talvilomaa paitsi teknillisissä yliopistoissa? Kysynpä vaan.


Viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa kotipuolessa. Olipa taas mukava käydä, vaikka matkustelu tahtookin viedä veronsa. Vaikka kylmä ilma onkin niin kylmää ja tuo harminsa etenkin autonomistajille, minä olen nauttinut tästä valoisuudesta kirpakasta säästä. Päivällä auringon lämpö tuntuu jo selvästi.

Kommentit

  1. Meilläkin on ns. tenttiviikko meneillään, mikä tuntuu tällä kertaa yllättävänkin raskaalta! Eilen oli kolme tenttiä, tänään pitäisi selvitä vielä yhdestä. :-/

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Sulla onkin jo melkein ohi :) Mulla ois huomenna kaks tenttiä ja pitäis varmaan vielä hetki lukea laatujohtamista ennen työpäivää..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike