Lomamuisteloita

Leppäniemen lomakartanolta.

Olen viettänyt tämän viikonlopun yksin kotona kuumeisena sohvalla maaten. Olen taas ilmesesti antanut itselleni liian vähän aikaa rentoutua ja levätä. Huomaan, että liika stressi ja kiireinen elämäntapa huonontavat vastustuskykyäni selvästi. Pitäisi muistaa antaa kehon levätä tarpeeksi.

Minulla on vielä pari viikkoa kesätöitä jäljellä, jonka jälkeen olisi paluu opiskelujen pariin. Työtahtikin näyttää onneksi rennommalta kuin viime lukuvuonna. Tällä hetkellä edessä näyttää olevan yksi kandidaatintyön kokoinen toimeksianto, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Jos saan kaksi kärpästä ydellä iskulla: kandintyön ja vielä palkkaa siitä, niin en valita. Mutta asia ei ole vielä varmaa.

Olen muistellut tässä maatessani meidän parin viikon takaista lomaamme.


Olimme M:n isovanhempien mökillä pari päivää. Se oli todellista lomailua. Emme tehneet mitään ylimääräistä. Pelkkä sateen katselu riitti.Vuokrasimme yhdeksi yöksi Kangasniemeltä Leppäniemen Lomakartanon saunallisen pikkumökin. Paikka oli meille juuri täydellinen. Ei luksusta vaan rauhallinen mukava ympäristö, mitä etsimmekin. Siellä oisi voinut olla toisenkin yön.  


 Lomakartanolla oli hyvin mielenkiintoinen grillikota varustettuna isolla uima-altaalla. En ole ennen nähnyt vastaavaa, mutta paikan saisi varmasti vaikkapa ainutlaatuiseksi häidenviettotilaksi.


 Mansikkaa kermavaahdolla. Ah!


Kuhmoinen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike