Sadonkorjuu


Hyvää kuuluu! Sairaudet on nyt suurimmaksi osaksi selätetty, tänään on kaunis päivä ja hyvä mieli. Olimme viikonlopun kotipuolessa ja ei voi taas muuta sanoa kuin, että pitäisi käydä useammin. Perhe ja luonto rentouttaa. Pääsin oikein urakalla ulkoilemaan perunatalkoiden ja sienestyksen merkeissä. Minun piti mennä jo aikasemmin sienestämään, mutta sairastelut tulivat tielle. Olin iloinen, kun pääsin metsään ja tällä kertaa löytyi satoa jopa pakkaseen asti.

Sunnuntaina kävimme pikkusiskoni synttäreiden kunniaksi syömässä ulkona ja sitten nokka kohti kotia. Ehkä muutaman viikon päästä uudestaan. Olisi mukava ehtiä näkemään M:nkin porukoita.

Kandi etenee jotenkuten. On tullut olo, että pikku hiljaa pitäisi alkaa tuottaa myös tekstiä. Lokakuun tavoitteena minulla onkin saada hyvä määrä tekstiä kasaan. Toivottavasti vain muutama kappale jäisi marraskuulle, niin ei tulisi turhan kiire.


Uutispuuro ♥ Perunannosto oli tänä vuonna lievästi sanottuna märkää, mutaista ja hieman epäonnista. Suuri osa perunoista jäi vielä maahan, kun pellolla ei oikein päässyt kulkemaan traktorilla. Ruuat sen sijaan olivat tänäkin vuonna taattua laatua ja oikein onnistuneet.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike