Vielä hengissä

Mikä on totta
siitä pidä kiinni
Mikä on sinulle totta
siitä pidä kiinni
kaksin käsin
Nuoruus on nyt - Heli Karjalainen

 Vispipuuroa Kahvila Valon brunssilla ♥

 Mies työn touhussa.

Tehokasta ajankäyttöä: Ruoanlaittoa ja tenttiin lukemista..

Täällä ollaan ja keikutaan edelleen. Muuton ja kiireen keskellä! Haluaisin ehtiä ja jaksaa kirjoitella enemmän, mutta ehkä sitten ensi kuussa, kun on saatu muutto sun muut pois alta :) Ei vain ole jotenkin ollut yhtään voimia istua koneella yhtään enempää kuin pakko. Olen työskennellyt kotona noin kolme päivää viikosta ja kaksi ollut luennoilla.

Alan olla innoissani muutosta, mutten ole kiireessä ehtinyt oikein tehdä vielä mitään sen eteen. Paitsi tyhjentää kirjahyllyn keskelle olkkarin lattiaa..Kuulumisiin! Toivottavasti ei vasta yhtä pitkän ajan päästä.


Pitäisi tehdä useammin kunnon wokkia.

Piristystä pimenevään syksyyn!

Kommentit

 1. Ah, kirjahyllyn pakkaaminen, se on varmaan se vaativin osa muuttoa. :D Meillä tuli sieltä pakattavaa aina useita valtavia pahvilaatikollisia, nyt ollaan sentään vähän karsittu...

  En ollutkaan pitkään aikaan käynyt lukemassa siun kuulumisia, nyt perehdyin sitten useampaan kuukauteen kerralla. :D

  Toivottavasti olet nyt pysynyt terveenä! Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 2. Viime kuukausina täällä blogissa onkin tapahtunut harmillisen vähän. Toivon, että ehdin kiireiltäni aktivoitumaan tässä lähiaikoina ja kertomaan enemmän muutostakin. Joitakin kuvia varmaan tiedossa, kunhan löydän laatikkovuorien keskeltä kannettavani ja kameran piuhan :D

  Muutto on kyllä rankkaa ja myökin oltaisi voitu vähän enemmän ehkä karsia kaikista tavaroista noin jälkikäteen sanottuna ;) Mutta nyt on tavarat uudessa kämpässä. Se on tässä vaiheessa pääasia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike