Isäinpäivästä kohti joulua


Viime viikonlopun viettelimme kotipuolessa isiä juhlien, hieman leipoen, herkutellen ja ulkoillen. Perhe on minulle tärkeä ja mikä olisi sen ihanampaa kuin viettää koko viikonloppu perheen parissa, ensin M:n vanhempien luona sitten minun.
Eilisen päivän vietin excursiolla Helsingissä ja puhkun taas intoa ja motivaatiota. Vaikka herätys oli aikainen ja päiväohjelma tiukka, vierailuista saa aina jotenkin voimia opiskeluihin. Löytää itselleen päämääriä, huomaa oppineensa jotain koulunpenkillä, saa hyviä vinkkejä ja muistaa olevansa oikealla alalla.  

Olen ollut viime viikkoina älyttömän väsynyt ja kiire on tuntunut uuvuttavalta. Vielä pari viikkoa ja kandin pitäisi olla valmis. Pientä loppuviilailua ja päätelmien kirjoitusta jäljellä. Jouluun mennessä onneksi helpottaa ja saan viettää koko loman ilman huolen häivää töistä tai opinnoista! Sitä odotellessa. Hyvää viikonloppua kaikille. Toivottavasti talvi jo kohta alkaisi.Kommentit

  1. Täällä Saimaan rannoilla tuli tänään ensilumi, ja voi jesta miten pienikin määrä valkoista teki kaiken paljon valoisammaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Varmasti! Oon kade, täällä ei ole vielä tullut lunta. Mutta eiköhän se jossain vaiheessa satele :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike