JuhannusruusuJuhannuksen suunnittelu jäi lopulta aivan viime tinkaan ja ainoa toiveeni oli päästä pois kaupungista. Suuntasimmekin sitten nokkamme kohti muutaman ystävämme kotiseutua, jossa porukkaa odotti tyhjillään oleva talo kaikilla mukavuuksilla. Tuli juotua kahvia äideillä ja isillä, katsottua lapsuuden omat huoneet, pelattua pesistä ala-asteen kentällä, saunottua ja uitua, syötyä, istuttua iltaa. Nyt tunnen heidät taas himpun verran paremmin. Kiitos!

T ja kummisetä


Juhannuksen valvomiset ovat verottaneet voimia koko viikolta. Ehkä tällä kuumalla ilmanalallakin on ollut osuutta asiaan. Päivät vain vierivät niin nopeasti. Työ on ollut edelleen mukavaa ja hommat ovat lähteneet ihan hyvin käyntiin. Poitsut pärjäilevät ja touhuilevat kotona. T:n selitys muistuttaa päivä päivältä enemmän puhetta ja on tainnut hieman uhmaakin tulla esiin. Palailen vielä T:n tarkempiin kuulumisiin tässä joku päivä.

Nauttikaahan kesästä, ei tätä lämpöä taas liian kauan kestä! 

Kommentit

 1. oih, pesistä ala-asteen kentällä. Parhautta! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli himo päästä pelaamaan pesäpalloa. :D Hassua, lapsena vihasin sitä peliä!

  Ihanaa, että sie viihdyt töissä ja pojilla menee kotona kivasti! Tämä on nyt varmasti arvokasta aikaa teille kaikille. :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, kyllä aika on aika erilaista, kun silloin, kun itse olin kotona ja M hyvin kiireinen koulun ja töiden kanssa. Ja pesis on kyllä parhautta! Siitä olikin kauan kun viimeksi oli tullut palloa lyötyä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike