Asuntomessut 2013

Ehdimme puolitoista viikkoa sitten piipahtaa Hyvinkään asuntomessuilla. Itseää joka kohdalta miellyttävää kokonaisuutta ei löytynyt, mutta pilkahduksia sieltä täältä. Oma maku on edelleen vastoin nykytrendiä, kaipaan enemmän värejä. Jotain uutta ja jotain vanhaa.

Huomasin kiinnittäväni huomioni tauluihin ja ikkunoihin. Niitä oli osattu paikoittain hyödyntää hienosti. Pienikin ikkuna voi luoda mahtavan tunnelman, kun se on oikein sijoitettu ja oikea oikeassa paikassa. Myös lastenhuoneissa oli osattu ottaa ilo irti.

Keittiöt ja kylpyhuoneet eivät oikein tarjonneet mitään itselleni muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
Haaveet omasta talosta kasvavat, mutta aivan vielä ei ole sen aika.


Kommentit

  1. Näyttää kivalta, mutta noi seinään kiinnitettävät vessanpöntöt ovat mielestäni hirveitä.. Mäkin tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa :)) T. Elssu

    VastaaPoista
  2. Näyttää kivalta, mutta noi seinään kiinnitettävät vessanpöntöt ovat mielestäni hirveitä.. Mäkin tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa :)) T. Elssu

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada :) Minusta tuntuu, että olisi helpompaa kun löytäisi selvät sävelet ja linjat sisustuksen suhteen, kun tykkään niin monesta. Helposti käykin sitten niin, että otan jotain sieltä ja toista täältä ja saan aikaan sekamelskan. Ennen tykkäsin enemmän pelkistetystä, kun nykyään vähän rennommasta jossa voi juuri olla uutta ja vanhaa rinnakain.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike