Lomaloma


Vietän T:n kanssa syyslomaa. T:n hoitaja on viikon lomalla ja ajattelin, että jään myös viikoksi lomapäiville, jottei T:n tarvitse mennä päiväkotiin. Onneksi sää on hellinyt näitä lomalaisia.

On ollut ehkä vaikeampaa kuin koskaan ennen saada itsensä rentoutettua loman viettoon. Työ on periaatteessa urakkatyö ja vaikka olen hyvässä vauhdissa, silti tekemättömät työt vaivaavat. Toisaalta myös kotona olisi paljon tehtävää ja sekin hieman häiritsee. Onneksi M pystyy tekemään etätöitä torstain ja perjantain ja päästään jo huomenna kotipuoleen, missä saan varmasti mieleni rentoutumaan.

 Työsopimustani jatkettiin kahdella kuukaudella ja samalla hieman laajennettiin työtä. Kahden kuukauden jatkon ansiosta minulle toivon mukaa jää enemmän aikaa viimeistellä työ.

Diplomityön teko on ollut erittäin antoisaa ja aihe on mielenkiintoinen. Olen saanut haastatella eri asemissa eri työyhteisössä olevia ihmisiä ja oppinut paljon. Ihmisen käyttäytyminen, asenteet ja niiden muuttaminen on hyvin mielenkiintoinen aihealue, joka jaksaa edelleen kiinnostaa minua.

Valmistuminen häämöttää siis helmikuussa. Pikku hiljaa alkaa jännittää, saanko töitä valmistuttuani. Vaikka työn jälki olisikin hyvää, ei yleinen taloudellinen tilanne tällä hetkellä näytä kovin hyvältä. Pitäisi alkaa ahkerammin hakea töitä, mutta jotenkin ei vain jaksamus tunnu riittävän työhakemusten kirjailuun iltaisin töiden jälkeen. Pitää tsempata tällä rintamalla.

Nyt taidan istahtaa sohvalle telkan eteen ja keittää teetä. Poitsu nukkuu päiväunia ja kotona on rauha.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike