Veikka 5,5kk

Taas se poika on kasvanut.


Pikkuveikka on muun muassa oppinut ryömimään. Jos jotakin kiinnostavaa on näköpiirissä, eteenpäin mennään jo aika kovaa. Konttaustakin V harjoittelee kovasti. Jalka siirtyy eteenpäin ja käsi nousee, mutta vielä ei (onneksi :D ) kontata eteenpäin.

Pikkuveikka oli neuvolassa kasvanut omaa vauhtiaan, eikä kiinteitä ruokia ole tarpeen hirveästi kiirehtiä. Voimme siis jatkaa maisteluita verkkaiseen tahtiin. V on alkanut osoittaa mieltään, jos asiat eivät mene kuten herra haluaisi ja yksi yleisemmistä mielenosoituksista liittyykin ruokailuun. Ruoka loppuu hänen mielestään liian äkkiä! Eiköhän me sitä puuroakin kohta aleta maistella, jotta poika pysyisi tyytyväisenä. Minusta on hyvä, että V on löytänyt vähän omaa tahtoa. Niin kiltti nyssykkä poika on tähän asti ollut.

Yöt ovat vaihdelleet. Veikka sairasti ensimmäisen flunssansa ja pari yötä olivat hyvin katkonaisia. Nyt on taas kuitenkin palattu suht normaaliin yhden/kahden kerran heräämisiin. Useammin kuitenkin kahden. Itse olen huomannut, että mieli ja muisti meinaa tehdä koko ajan tepposia. Sen verta univelkaa on kertynyt ja uni on ollut jo niin pitkään katkonaista, ettei asiat meinaa pysyä päässä millään. Unohtelen asioita päivittäin. Onneksi kultaliikkeestä laitettiin viestiä, kun olin unohtanut hakea V:n ristiäislahjat kaiverruksesta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Täydellinen pippurikastike

Äipän Kesäkurpitsalasagne