Pikkuveikka 1v

On aika monta juttua, joista haluaisin kirjoittaa, mutten ole vain ehtinyt tai saanut aikaan. Muun muassa todella onnistuneesta kesälomareissusta Gotlantiin.


Mutta nyt pikkuveikasta.
Meidän vauva ei nääs ole enää vauva ollenkaan. Poitsu täytti jo yksi. Vuosi sitten kuopus oli vielä aivan pieni tuhisija, tyytyväinen vauva. Nyt hän on tyytyväinen 1v.

Kyllä tuossa pari viikkoa kiukuteltiinkin flunssassa ja ties missä kriiseissä, mutta nyt taitaa taas helpottaa.Tänään aamu alkoi, kun V tuli viereeni, kutitti kädestäni ja sanoi: "kuti kuti". Ei voisi päivä paljon paremmin alkaa.

-V kävelee muutaman askeleen.
-Kiipeää portaita ja laskeutuu sujuvasti.
-V:n sanavarastoon kuuluu muun muassa: kakku, kakka, kukkuu, kato, prmmprmm, ätä ja pappu, mikä tarkoittaa välillä lamppua ja välillä tippu ja välillä loppu.
-Kato sanaa hoetaan nyt innoissaan ja näytetään erilaisia asioita.
-V käy potalla, muttei istu siinä kovin mielellään. Usein asiat tulevan vielä vaippaan, mutta on niitä pottaankin onnistuttu tekemään.
-Veikka nukkuu yleensä yhdet päiväunet noin 13-15. Illalla mennään nukkumaan kahdeksalta ja aamulla herätään seitsemän pintaan. Yöt nukutaan läpeensä.
-Hän rakastaa hajottamista, levittämistä ja tiputtamista. Nyt tutkitaan urakalla fysiikan lakeja maan vetovoimasta ja epäjärjestyksen kasvusta.
-Maito juodaan nokkamukista, imetys loppui muutama viikko sitten.
-Ruoaksi maistuu melkein mikä vain, lemppari taitaa edelleen olla vesimeloni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike