Odotusta

Mitä minä odotan häiltä ja tulevalta vuodelta ennen häitä? Entä häiden jälkeen?

Tulevalta vuodelta odotan opiskelua ja siinä lomassa hääsuunnitelmia. Ehkä vähän stressiä luvassa sekä opiskelujen suhteen, että hääjärjestelyjen suhteen. Aika, kun tuntuu aina lentävän ja vuosi menee varmasti nopeasti. Haluaisin edetä opiskeluissa hyvässä tahdissa eteenpäin ja saada pääainevalinnan selkeämmäksi päässäni sekä paperilla. Turvallisuustekniikka on tällä hetkellä mielessäni, mutta saa nähdä.

Parisuhderintamalla haluaisin jatkaa oikeastaan samaa mallia. Muistaa kiittää, huomioida, kuunnella, keskustella, kannustaa ja olla lähellä. Rakastaa.

Hääjärjestelyjen suhteen on odotettavissa pähkäilyä, puntarointia ja shoppailua. Päällimmäisenä shoppailusta mielessä morsiuspuku ja sormukset/sormus. Ja sitten kaikki muu vielä päälle. Budjetti pitäisi tietenkin ensin suunnitella tarkemmin, ettei tule ylilyöntejä. Täytyy pyytää kaasot ja sulhon bestmani/bestmanit. Minulle tulee kaksi kaasoa. Toista olen jo pyytänyt (suostui!) ja toista pyydän, kunhan nään hänet. Ja viimeisenä mielessä ehkä vaikein homma eli vieraslistan tekeminen.

Itse häiltä odotan rentoa ja mukavaa ilmapiiriä. Ihana nähdä kaikkia ystäviä ja sukulaisia iloisissa merkeissä. Odotan itse naimisiin menemistä ja siunausta liitolle. Hyvää ruokaa ja seurustelua myöhään iltaan. Ja hääyötä ;)

Häiden jälkeen olisi mahdollinen häämatka ja paluu arkeen rouvana. Nimi vaihtuu ja suhde on virallistettu, mutta vaikea uskoa sen tuovan suhteeseemme mitää radikaalia muutosta. Yhdessä uusiin tuuliin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike