Testituloksia

On pitänyt jo pitkään kirjoitella tuotteista, joista kirjoitin tekstin kosmetiikkaostoksilla. Elikkäs Ensimmäinen ostos oli Lumenen Natural Coden kiillon ja punaisuuden häivyttäjä. Tämä oli tosiaankin heräteostos ja en ole kauheasti sille vielä käyttöä löytänyt. Tuote ei sovi ainoaksi puuteriksi, koska sitä ei voi silmien alueelle käyttää. Tarkoituksena, kun on häivyttää punaista korostamalla sinistä, jolloin mustat silmänalustet pomppaa entistä tummempina esille. Sopii kuitenkin laukkuun lisättäväksi päivän mittaan.

Toinen ostos oli saman sarjan mineraaliaurinkopuuteri. Se on kyllä löytänyt käyttöä ja sopii hyvin vaalealleallekin iholle. Lopputulos ei ole tunkkainen tai likaisen näköinen. Sopii myös hyvin varjostuksien tekoon.

Kolmas ostos oli kehuja saanut Max Factorin False Lash Effect- ripsiväri. Se on todellakin kehunsa ansainnut. Ensinnäkin tuotetta tulee harjaan sopiva määrä. Usein uusissa ripsiväreissä väriä tulee aluksi aivan liikaa, jolloin tulos on kökköinen. Toiseksi erottelevuus on aivan omaa luokkaansa. Ripsiharjaa ei juurikaan tarvitse käyttää. Lopputulos on hyvä. Aion ostaa tuotetta jatkossakin. Varmaankin häitä ajatellen hankin vedenkestävä vaihtoehdon.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike