Tallinna


Miksen ole useammin käynyt Tallinnassa? Pidin kaupungista kovasti. Kiertelimme vanhaa kaupunkia, söimme hyvin ja hieman shoppailimmekin. Oli loisto reissu. Lähdimme matkaan lauantaina aamulla Linda Linella. Tykkäsin kovasti Linda Linestä, koska matka-aika oli vain puolitoista tuntia, jolloin Tallinnaan jäi kaksi melkein kokonaista päivää.Olimme matkassa neljästään ja meillä oli vuokrattuna Town Hall Square Apartment & Hostelista kahden huoneen huoneisto vanhassa kaupungissa. Huoneisto oli kyllä todella hyvä, suosittelen. Kunnon keittiö, kylpyhuone ja amme! ja makuuhuone. Hintaa yöpymiselle jäi parikymppiä per nenä, mikä ei tosiaan päätä huimaa.Söimme illalla aika perinteisessä turistipaikassa Olde Hansassa. Tunnelma oli kyllä hyvä ja olut oli todella hyvää! Ruokakin oli maukasta, ei mitään ennen kokematonta, mutta hyvää.

Sunnuntaina söimme intialaisessa Maharajassa. Meille meinasi tulla hieman kiire, kun ruoan tulossa kesti, mutta itse ruoka oli todella hyvää.


Oli todella mukava viikonloppureissu. Olisi siellä vielä toisenkin yön voinut viettää. Sää oli hieman tuulinen ja viileä, mutta sateilta onneksi vältyttiin. Täytyy ottaa uusiksi joskus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike