Jouluhaaveet

Olen ostanut tänä vuonna joululahjat ennätysaikaisin. Melkein kaikki on jo hankittuna. 

Omista haaveistani ehkä huomaa, että äitiysloman aikana ruoanlaitosta on tullut minulle vielä entistä tärkeämpi harrastus. Tykkään laittaa ruokaa ja ennen kaikkea syödä ;) 
T:n alkukuukausina en juuri ehtinyt/jaksanut ruokaa laittaa, mutta nykyään aika riittää. Ruokaa täytyy myös valmistaa enemmän kuin aiemmin, koska nyt syön lähes kaikki ateriani kotona. 


1. ja 2. Kun keräämäni Arabian 24h -astiaston värit lopetettiin, minulle tuli pieni hätä, että lopetetaanko valkoinenkin. Meillä on tällä hetkellä vain kaksi murokulhoa (16cm), joita voisi olla ainakin neljä lisää. Kahvikuppeja tarvitsisi vielä kahdet, jotta olisi tusina täynnä.
3. Meidän vedenkeitin on yhä aivan toimiva. Siksi tämä toive on ehkä vähän kyseenalainen. Keitin on kuitenkin tuskallisen hidas, kun tehoja on aika vaatimattomasti. Kenwoodin Kmix-sarja on minusta ihana.
4. Aivan kuin meillä ei olisi jo astioita tarpeeksi. Runo-sarja on vaan niin kaunis. Nuo mukit ♥
5. Tarvitsisin digitaalista lämpömittaria ainakin vaahtokarkkien valmistamiseen/valmistamisen yrittämiseen.
6. Kenwoodin Kmix blenderi olisi kätevä. Meillä on vanha tehosekoitin, joka alkaa hajota käsiin..
7. Mikron kanssa on vähän sama kuin vedenkeittimenkin. Tuntuu, että vanha mikro lämmittää ruuan aina vaan huonommin ja huonommin.  


1. Emme varsinaisesti kyllä tarvitse uusia lakanoita. Puuvillasatiiniset lakanat ovat vaan niin ihania.
2. Pyyhkeitäkin meillä on ehkä omiin tarpeisiin. Olisi vaan mukava saada sävysävyyn olevia käsi- ja kasvopyyhkeitä. Oranssi tai punainen sopisivat kylppäriimme hyvin.
3. Saku Tuomisen ja Pekka Pohjakallion Työkirja käsittelee työelämän laadun parantamista antaen lukuisia vinkkejä. Kirja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja on myös omaa alaani.
4. Alexander ja Hanna Cullichsenin Safkaa - Parempaa arkiruokaa on mielenkiintoinen keittokirja, josta voisi saada hyviä ideoita keittiöön.
5. Tarvitsisimme kipeästi uudet tyynyt. Edelliset alkavat olla jo kauheassa kunnossa. Tarvitsisimme oikeastaan uuden sängyn kokonaan, mutta tyynytkin jo parantaisivat asiaa.

Kommentit

  1. Mie tein eilen miehen kanssa listaa joululahjoista, joita aiotaan hankkia. Jotain pientä on jo ostettukin, mutta olen odotellut noita tulevia reissuja, että josko niiltä löytyisi jotain kivaa lahjaksi.

    Kyllähän tässä vielä ehtii joulustressin kehittää. :D

    VastaaPoista
  2. Rauhallisin mieli vain :) On tässä vielä aikaa rutkasti..en oo koskaan hankkinut lahjoja näin aikaisin, nyt vain jotenkin tuli hyviä ideoita vastaan kaupassa ja on sitten tullut osteltua pikku hiljaa :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike