Lohisalaattia ja tortillaplättyjä

Täällä yksi aikamoisen väsynyt äiti kirjoittelee. T on nukkunut jo useamman yön todella huonosti. En tiedä, mistä taas tuulee. Onko sitten hampaiden tuloa vai reagoiko T taas tuohon viime viikkoiseen reissailuun näin radikaalisti. Voin vain kuvitella, miten M parka jakselee töissä, kun ei hänkään liikaa ole saanut nukkuttua ja lähti töihin jo ennen kuin me heräsimme T:n kanssa..

Jos nukkumista on viime päivinä tullut liian vähän, niin hyvää ruokaa on puolestaan tullut syötyä riittämiin! M yllätti minut torstaina naudan sisäfilepihveillä, taivaallisella pippurikastikkeella ja lohkoperunoilla. Nam nam! Viikonloppuna tuli sitten syötyä vielä toistamiseen pihviä illalliseksi ja lounaaksi söimmekin lauantaina ja sunnuntaina lohisalaattia.


Lohisalaatti on vaan niin herkullista. Keksimme paistaa jääkaapissa jo jonkin aikaa lojuneet tortillapohjat pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä ja maustaa ne suolalla ja chilillä. Lopputulos oli odotettua parempi. Mukavia naposteltavia tuli ja kaikki syötiin, vaikka olisin ollut melkein valmis jo heittämään koko pohjat roskiin pyörimästä..Kommentit

  1. Mitäs kaikkea hyvää tuossa salaatissa on? Listaa tänne! :D

    Meilläkin on "piristetty" vanhoja tortillalättyjä vaikka miten. Niistä saa mm. oikein hyviä pikkupitsan pohjia.

    VastaaPoista
  2. Pitääkin pistää mieleen tuo pitsapohjajuttu! :)

    Salaatissa taisi olla: Jäävuorisalaattia, ripaus oliiviöljyä, paprikaa, viinirypäleitä, ananasta, kurkkua, savulohta ja paahdettuja auringonkukan- ja pinjansiemeniä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike