Uusi blogistartti


Blogini on ollut viime aikoina varsin hiljainen. Voimia on syönyt kiireinen arki, valmistumisen loppusuora sekä työnhaku. Nyt voin iloksi ilmoittaa, että kohta kaikki nämä ovat takanapäin ja toivottavasti löydän taas uutta puhtia kirjoittaa arjestamme! Koen kuitenkin saavani kirjoittamisesta paljon itselleni.

Diplomityöni on viety nyt painoon ja ensi viikolla voin toimittaa työn hyväksyttäväksi tiedekuntaneuvostoon. Valmistuminen on siis jo aikamoisen lähellä. Projekti on ollut erittäin antoisa ja sain mielestäni työn tuloksen aika hyvin suollettua reiluun sataan sivuun paperia. Olen oppinut aiheestani, ammattia-alastani, työstä ja sen tekemisestä projektin aika hirveästi ja saan olla siitä todella tyytyväinen. Olen oppinut vahnemmilta ja viisaammilta projektissa mukana olleilta valtavasti!

Tällä viikolla myös työnhakunikin lopulta tuotti tulosta ja sain kuin sainkin työpaikan. Aloitan uudessa työssä heti ensi kuun alusta. Työ on täysin omaa alaani ja työpaikka vaikuttaa ihanan joustavalta, mikä lapsiperheen äidille oli yksi hyvin merkittävä arvoa tuova tekijä unelmatyöpaikkaa ajatellessa. Sain myös haaveilemani sopimuksen, jossa minimityöaika viikossa on 30 tuntia. Voin siis yhteisestä sopimuksestä tehdä myös täyttä päivää, mutta pääosin tulen olemaan varmaankin tuolla 30 viikkotunnilla. En aluksi edes tajunnut, kuinka mahtavaa olisikaan, jos saisi mahdollisuuden olla oman alan työssä ja hieman myös lisää aikaa olla kotona.

Voisin siis sanoa, että meillä on asiat paremmin kuin hyvin ja tällä viikolla olen saanut hymyillä itseni melkein kyyneliin. Niin hienolta tuntuu. Nyt voin keskittyä pohtimaan valmistujaisjuhlaamme. Kai tätä kaikkea viiden ja puolen vuoden uurastustamme tulee jotenkin juhlistaa!

Kommentit

  1. Oi miten hienoja uutisia! Onnea joustavasta työpaikata (se on oikeasti onni olemassa) ja lähestyvästä valmistumisesta! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike