2v-synttärit
Vietimme viikonloppuna T:n 2-vuotissyntymäpäiviä. Päivä oli oikein onnistunut. Aamupäivän puuhailimme omiamme, paistoimme hieman piirakoita ja kävimme lähimetsässä tutkimassa luontoa ja keräämässä kukkia. Iltapäivällä saapui vieraita ja jossain vaiheessa kämpässä olikin hyvin tiivis tunnelma. Oikeastaan onneksi iltapäivä oli hieman sateinen ja pilvinen, jottei kuumuus ollut aivan sietämätön.


T tuntui oleva varsin tyytyväinen koko päivän, joskin jossain vaiheessa meno meinasi yltyä kaiken sokerin syönnin jälkeen varsin railakkaaksi. Poitsu sai hurjasti lahjoja! Jonkin verran kesävaatteita, jotka tulivat tarpeeseen, duploja, brion junarataa, polkupyörärahat, värikyniä jne. Ja M halusi välttämättä ostaa T:lle rakennussarjan..

Tarjottavat olivat tällä kertaa hyvin maltilliset. Vannoin etukäteen, että ostan mahdollisimman paljon valmiina, koska oma vointia ja jaksamista on niin vaikea ennakoida. Lopulta M leipoi kaksi unelmatorttua pakkaseen jo etukäteen, itse leivoin keksitaikinan pakkaseen aiemmin ja paistoin keksit pari päivää ennen juhlia. Edellisenä iltana teimme suolaista pannaria ja leivoimme suklaamoussekakun. Tulihan sitä sitten jotain kuitenkin tehtyä.

Menu:
Coctailpiirakat + munavoi
Unelmatorttu
Suklaamoussekakku (välissä ohjeen vadelman sijaan itse keitettyä mansikkaraparperihilloa)
Karkkia
Raparperisoodaa


Kommentit

  1. Onnea T., ja vanhemmat! :)

    Saako taas kauhistella tätä ajan kulumista? Vastahan T. syntyi, ja nyt noissa kuvissa puuhailee jo niin iso poika!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, hämmästelen lähes päivittäin, koska vauvani muuttui pieneksi jo niin paljon osaavaksi pojaksi?!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike