Joulu

Joulu sujui tavanomaiseen tapaan hyvin ja rauhallisesti. Olen syönyt varmaan yli kilon suklaata muista jouluherkuista puhumattakaan. Ainakin jää sitten uuden vuoden alulle tavoitetta mahan pienentämiseksi. Olen lukenut myös pari lahjaksi saamaani romaania ja todella ottanut rennosti. Kyllä sitä sitten myöhemmin ehtii murehtia.

Joululahjoja tuli myös vaihdeltua. Jouluna on mielestäni ihana muistaa läheisiä ostamalla tai tekemällä jotakin pientä ja ilahduttavaa. Tänä vuonna teemana oli ehkä se, ettei ostaisi mitään tarpeetonta ja hyödytöntä. Tulikin ostettua muun muassa vaatteita jonkun verran. M:llekin ostin kalsarit ja paidan sekä yhteisen suosikkimme CSI:n toisen tuotantokauden. Saatiin M:n kanssa videokamera, jota olinkin toivonut. Sain myös kivaa lukemista, suun makeaksi ja muita ihania lahjoja :)

Vähän ehdin jo aleissakin pyörähtää, mutten löytänyt mitään. Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä Lahteen ostoksille. Toivottavasti löydän tarvitsemani talvitakin. Kengätkin olisi mukava löytää ;)
Joulukinkku ei maistu kinkulta ilman isäni tekemää niin niin hyvää joulusinappia.


Vihreistä kuulista tehty hauska joulupuu

Kommentit

  1. Ihana toi marmeladi-puu :D Mies tykkäisi älyttömästi, koska saisi syödä sen aivan yksin. Mä en voi sietää marmeladia x(

    VastaaPoista
  2. Hehe, aika hyvä :D Miäkään en ennen kauheasti marmeladista välittänyt, mutta nykyään olen siihen vähän enemmän tykästynyt..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike