Kuulumisia

Kuva on Lapista viime vuodelta, mutta tänä talvena on vastaavista auringonnousuista päästy nauttimaan täällä etelämmässäkin.

Kiirettä pidellyt viime päivinä. Uusi vuosi on alkanut hyvin ja tosiaan työntäyteisesti. Opiskelut minulla jatkui jo neljäs päivä. Loma tuntui hieman liian lyhyeltä. Ei oikein ehtinyt palautua suht rankasta syksystä. Saas nähdä luovutanko jonkun kurssin ja jätän ensi vuoteen vai jaksanko vielä paiskia hommia.

M:n kanssa olimme nyt viikonloppuna käymässä Helsingissä pitkästä aikaa. Kävimme kurkkaamassa Picasso-näyttelyn Ateneumissa. Oli kyllä mukava päivä ja näyttely oli näkemisen arvoinen. Kolmisen tuntia jaksettiin siellä lampsia :D Vähän meinasi väsymys jo painaa lopussa.

Olenkin nyt kotona yksinäni seuraavat kaksi viikkoa :/ M sai kahden viikon lukion matematiikan ja fysiikan opettajan sijaisuuden kotipuolesta. Se on hyvää työkokemusta, kun M:stä pitäisi jokusen vuoden päästä valmistua DI, jolla on matemaattisten aineiden opettajan pätevyys. Ja rahaakin tuommoisesta pestistä saa ihan kiitettävästi. Tulee kyllä ikävä, vaikka aionkin mennä viikonlopuksi katsomaan..

En tehnyt varsinaisia uuden vuoden lupauksia, mutta päätin taas ottaa itseäni niskasta kiinni liikunnan ja ruokavalion suhteen. Olenkin onnistunut ihan suhteellisen hyvin lukuun ottamatta tätä viikonloppua. En ole viikon aikana syönyt suklaata tai muita herkkuja. Eiköhän ne joulukilot parissa viikossa karise. Viikon sana on ollut smoothie. Olen kaivanut tehosekoittimeni kaapista ja juonut joka päivä terveellisen marjaisen tai hedelmäisen smoothien.

Tässä suosikkini:
1dl puolukkamehua
1dl puolukoita

puolikas banaani

1dl
Ingmanin luonto+ maustamatonta jogurttia
2rkl rasvatonta rahkaa
reilu
1 tl pellavansiemenrouhetta

pinnalle auringonkukansiemeniä

Mehun voi myös jättää pois ja puolukoiden ja banaanin tilalla käyttää muita marjoja tai hedelmiä. Mehun kanssa kannattaa muistaa, että ne sisältävät usein paljon lisättyjä sokereita.

Smoothiekuva täältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike