Lennossa

Tämä viikko on kulunut yhdessä lennossa ja jatkuu vaan. En ole edes ehtinyt kissaa sanoa ja on jo torstai. Iltaisin on mennyt myöhään töissä, koulussa ja muissa riennoissa ja kotiin päästyäni olenkin vain lysähtänyt melkein suoraan sänkyyn. Tällaisia viikkoja välistä. Tosin minulla kiire taitaa jatkua ainakin jouluun asti, kun useat suuret harjoitustyöt kasaantuvat. Miksi kaikki jättimäiset harkkatyöt tulevat aina samaan aikaan? Viimeistään helmikuussa helpottaa. Sitä odotellessa.

Tiistaina sain vähän rentoutua, kun kävimme tsekkaamassa Artturin Maitolavan, jossa on open stage, jonne artistit voivat tulla vapaasti esittämään. Ilta alkoi Timo Kiiskisen tunnin mittaisella keikalla. Timo on tehnyt monille tunnetuille suomalaisille artisteille biisejä. Semmoista rauhallista, kaunista musiikkia. Tykkäsin kyllä. Sitä voisi kuunnella iltaisin takkatulen loimutessa. 

Timo Kiiskisen jälkeen varsinaisen open stagen avasi hieman erilaisissa tunnelmissa M:n opiskelukaverin ja hänen veljensä duetto Olkinukke, josta aiemmin linkkasikin joitain biisejä. Fanitan kyllä kovasti. Ei tuota musiikkia voi kuunnella vakavalla naamalla. Kuvasin hieman videotakin sieltä ja yritän liittää sen myöhemmin..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike