Puistoaktiviteetteja

Eilisen päivän puistoaktiviteetteihin lukeutui köllöttely, syöminen ja uusi innostus slackline. M innostuu suuresti vastaavista jutuista ja on tällä kertaa esitellyt mulle lajin slacklinig. Tasapainoillaan esim. puiden väliin kiinnitetyn slacklinen eli kiristyliinan tapaisen, mutta joustavan, nauhan päällä. Yllättävän hauskaa, koukuttavaa ja vaikeaa! Myös hyvää treeniä keskivartalolle.

Harmi, etten tajunnut kuvailla itse, mutta tässä muutama poiminta internetin syövereistä (Itse siis lähinnä yritän pysyä nauhan päällä ja kävellä muutaman askeleen eteenpäin.) Kuvat täältä ja täältä
Tässä vielä muutamia kuvia siitä toisesta hyvin vallitsevasta aktiviteetista eli syömisestä.


Vaikea enää keskittya muutamiin jäljellä oleviin koulutöihin, kun on tuommoinen keli. Tuntuu jo kesältä. Jatkan kesällä samassa työpaikassa kokopäiväisenä, mutta on sekin koulutöistä lomailua. Niin erilaista käydä töissä kuin opiskella. Ja on kesän lopussa luvassa parin viikon lomakin. Meinasin sanoa, että sitä odotellessa, mutta en taida kumminkaan. Nautitaan tästä päivästä! Ja huomisesta ja jokaisesta päivästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike