Valoa

Onpas ollut lämmin päivä tänään. Olen yrittänyt viikonloppuna lukea tenttiin, mutta kaunis sää ja kesän lähestyminen ovat ilmeisesti saaneet minut sen verran levottomaksi, ettei lukeminen ole oikein sujunut. Tänään muun muassa innostuin pesemään pyykkiä, joka on parvekkeella kuivumassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Eilen juhlin mieheni avecina kouluaiheisilla sitseillä ja tänään on sitten otettu vähän rennommin. Pitäisi hullutella useammin tuommoisten teemabileiden muodossa. Hauskaa irtautua tutuista rooleista ja laittaa päälle jotakin hauskaa.

Tämä päivä oli loistava päivä aloittaa pyöräilykausi. Aloitus venyikin vähän pidemmälle kuin edellisinä vuosina myönnettäköön suurimmaksi osaksi laiskuuden takia. Polkaisimme päivän alkajaisiksi keskustaan brunssille. Testasimme Kahvila Valon brunssia ja pidin kovasti.


Valo on tunnelmallinen paikka, eikä heti yhdeltätoista ollut pahemmin ruuhkaakaan.Väkeä alkoi virrata enemmän siinä puolen päivän jälkeen. Jonkin aikaa sitten testasimme Sahan brunssin ja siihen verratuna pidin ehkä tästä enemmän.


 Sanotaanko, että aina määrä ei korvaa laatua. Sahan brunssi oli kalliimpi ja toki myös paljon monipuolisempi, mutta tuntui, että Valossa oli panostettu laatuun. Brunssi oli keskittynyt tuoreeseen ja hyvään leipävalikoimaan, mikä tänään sopi minulle oikein loistavasti. Tarjolla oli myös muun muassa salaattia, juustoa, pannukakkua, hedelmiä, jogurttia, lihapullia ja kahvia..Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike