Rakkautta ilmassa

Minulla olisi vaikka kuinka monta aihetta, joista haluaisin kirjoittaa, mutten vain yksinkertaisesti ole ehtinyt. Viime viikonloppuna olimme pitkästä aikaa kotipuolessa käymässä. Menin jo edeltä torstaina viettämään pitkää viikonloppua maalla. Pari päivää menikin vain ollessa ja ihmetellessä. Perjantaina kävimme serkkuni ja tätini synttärikahveilla ja sunnuntaina juhlittiin miehen pikkusiskon rippijuhlia. Sukulaisia tuli siis nähtyä oikein kunnolla. Ja hyvä niin ♥


Eilen vietimme M:n kanssa viidettä vuosipäivää. Sain kukkia ja kävimme syömässä. Kävimme Rossossa, koska sieltä on hyviä muistoja seurustelumme alkuajoilta. Aloimme seurustella oltuamme kavereita kolmisen vuotta. Ei siis aivan rakkautta ensisilmäyksellä.. tai ehkä ne silmät vain eivät olleet avautuneet ennen sitä.

Olin kyllä vuosia sitten ollut ihastunut tuohon iloiseen ja karismaattiseen poikaan, mutta en tuntunut saavan vastakaikua, joten se jäi sitten siihen. Muutaman vuoden päästä aloimme jutella enemmän mietteistämme ja huomasin, kuinka viisas tuo mukava, karismaattinen heppu oli. Siitä se sitten lähti.

Tajusin, että vaikka olimme tunteneet jo monta vuotta, en tiennyt M:n ajatuksista juuri mitään. Vaikka meillä on hyvin samanlaiset arvot, hän on luonteeltaan hyvin erilainen kuin minä. Hän on oikeastaan kaikkea, mitä haluaisin vanhetessani ja viisastuessani saavuttaa.

Samassa paketissa on elämänviisautta, jota toivoisin omaavani kahdeksankymppisenä ja toisaalta sellaista lapsen iloa, jota voin vain ihastella vierestä. Kuinka jokainen pieni asia, sorsa puistossa tai trampoliini pihalla, ovat iloitsemisen ja riemuitsemisen arvoisia.

Onneksi minulla on sinut rakas tuomassa iloa elämääni jokaisena päivänä. 


Kommentit

  1. ihanaa on elämä! alko ihan itkettää kun niin kauniisti kijotit! :')
    -Anna

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike