Äitiyspakkaus


Kotona taas! Palattiin eilen melkein viikon kestäneeltä reissulta ja taisi se vaatia veronsa, vaikkei suuremmin mitään riehutukaan. Olen maannut jo lähes kaksi päivää ja väsymys tuntuu aikamoiselta. Saa nähdä koska tavarat löytävät taas paikkansa..

Loman aikana olimme saaneet Kelalta postia äitiyspakkauksen muodossa. Oli kiva availla ja katsella, mitä kaikkea sieltä nyt tulikaan. Aikamoisen kattava pakkaus tuo on. Ei voi olla kuin kiitollinen, että meistä pidetään huolta. Alkaa jo melkein tuntua, että synnytys lähenee, kun koti alkaa sopivasti täyttyä kaikista vauvantarvikkeista. Jännittävää.
Kommentit

  1. Mie muistan omasta lapsuudestani, kun meille tuli äitiyspakkaus miun nuorimmasta siskosta. :D Meillä on ikäeroa kuusi vuotta, ja muistan ihmetelleeni, miten paljon tavaraa yhteen pahvilaatikkoon olikaan saatu mahtumaan.

    VastaaPoista
  2. Mulla on pikkusiskoni kanssa 7-vuotta ikäeroa, mutta muistan harmillisen vähän hänen vauva-ajastaan. Mutta se on kyllä totta, että tuohon pakettiin on saatu aika paljon mahtumaan :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike