Viikkoinen


Meidän poju on nyt viikon ja päivän vanha. Vauva-arki on lähtenyt rauhalliseen tahtiin liikkeelle. Olimme sairaalassa kaksi ja puoli päivää, mikä tuntui olevan minun mielenterveydelleni aika maksimi. Arvostan kovasti sitä palvelua, mitä kaikille synnyttäjille ja vauvoille annetaan: ruoka tuli nenän eteen ja hoidosta huolehdittiin. Jos Tayssilla olisi ollut perhehuone, olisimmekin varmasti viihtyneet paremmin. Vauva viihtyi kyllä, mutta minun oli vaikea saada nukutuksi. En nukkunut juuri ollenkaan noina öinä ja sen takia olo sairaalassa tuntuikin varmasti kurjalta.

Nyt nukkuminen on sujunut onneksi paremmin. Meillä heräillään noin parin tunnin välein ja ensimmäinen viikko onkin katkonaisten unien ja hormooniheittelyiden vuoksi kulunut enemmän ja vähemmän sumussa. Päivä kerrallaan kuitenkin eteenpäin pirteämpinä ja tänään kävelimme jo ensimmäiselle neuvolakerralle reilun kilometrin matkan ees taas.

Tarmo oli saanut painoa yli 200 grammaa alle viikossa eli ainakin poika on kasvanut hyvin ja ruoka on riittänyt. Se on hieno juttu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike