Viimeinen äitiysneuvola


Tänään oli  raskauteni viimeinen neuvolakäynti ja seuraavalle minun odotetaan menevän jo vauvan kanssa.  Kaikki oli taas niin samalla tavalla kuin ennenkin, että melkein turha edes mainita. Vaikka olen syönyt aivan samaan tahtiin kuin ennenkin, painoni ei ole noussut kolmeen viikkoon. Tämä on kuulemma ihan normaalia ja vauva on kasvanut normaaliin tahtiin.Vauvamahani on myös terveydenhoitajan mielestä yllättävän pienen näköinen, vaikkei vauva miltään ihan miniltä vaikutakkaan. Mihin lienee piiloon uppoaa..

Olen ollut erittäin tyytyväinen omaan terkkariimme, joka osaa aina olla jotenkin niin positiivinen, ammattitaitoinen ja kannustava. Taas jäi hyvä mieli, vaikka tässä jo hieman turhautunut onkin.

Minulla on ensi maanantaille aika Tayssin äitiyspoliklinikalle yliaikakontrolliin, jos vauva ei vielä siihenkään mennessä ole syntynyt. Terveydenhoitajan mukaan käynnistystä voi odotella viikon päähän eli melkein heti kontrollin jälkeen. Toivotaan, ettei näin pitkälle tarvitsisi kuitenkaan mennä. On minulla viime päivinä jomotellut mahaa ja selkää enenemissä määrin, mutta saa nähdä, lupaako se mistään..


Kommentit

 1. Voi miten pieni ja siro vatsa <3 Onnea loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Olen varmaan sanonut tän pari kertaa ennenkin, mutta jaksamisia loppusuoralle. :)

  Ja edelliseen postaukseen viitaten, itsekin pitäisi varmaan jossain kohtaa pohtia siirtymistä älypuhelinaikaan. Miehellä on äly-Samsung, ja se on ollut ihan näppärä vehje, ehkä voisin pohtia samanlaista... Ääh, kauhea opettelu sitten taas. :P

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nuppu ja Minna :)

  Minna: Vaikka tekniikka usein onkin ihan kätevää, se opettelu tosiaan kuluttaa jonkin verran aikaa (ainakin minulta ;) ) Tuo älypuhelin on kyllä semmoinen kapistus, että ilman sitä pärjää, mutta kun sen kerran hankkii siitä ei halua enää luopua..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike