Liikunnan iloa


Nyt lähtisin ulkoilemaan, jos en olisi kotona vauvelin kanssa, jonka pakkasraja taitaa olla ylittynyt :( Ihana ilma. Täytyy tyytyä ihailemaan sitä täältä sisätiloista.

Innostukseni liikuntaan on edelleen säilynyt! Mieli on hyvä. En ole varmaan koskaan aiemmin lähtenyt niin hyvillä mielin liikkumaan. Osa syy on varmasti se, että vietän suurimmaksi osaksi päivät kotona ja on ihanaa välillä lähteä jonnekin. Toisekseen sali on niin lähellä, ettei tarvitse pohtia, millä sitä nyt tänään menisi ja kuinka kauan siihen siirtymiseenkin taas menee aikaa.

Kahdesti viikossa käymme T:n kanssa vauvajumpassa. Kumpikin nauttii ja näämme välillä muitakin vauvoja ja äitejä. Etenkin tiistain jumppa on todellakin tehokas! Tehokkaampi kuin moni normaali jumppa.

Näiden lisäksi käyn pari kertaa viikossa itsekseni/ystävieni kanssa salilla. Kuntosalilla käyn kerran viikossa tekemässä oman treenin ja yleensä kerran viikossa tulee käytyä jollakin sykettä nostattavalla ryhmäliikuntatunnilla.

Kuntoni on varmasti kasvanut ja GoGolle liittymiseni jälkeen minulta tippui noin kilo painoa. Nyt tilanne on taas tyssähtänyt. Olenkin kyllä syönyt, mitä sattuu ja muutenkin keho tasapainottaa tilanteen helposti automaattisesti: Jos liikkuu enemmän, syö myös enemmän. Toivottavasti olen kuitenkin saanut edes hieman muutettua niitä rasvoja lihakseksi!


Tästä on hyvä jatkaa. Vauvajumpalle mars.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike