Pieni sormiruokailija

Huh, olen aloittanut pientä joulusiivousprojektia. Eilen siistiytyivät keittönkaapit ja tänään sauna ja kylpyhuone. Tulipa imuroitua muukin koti samalla. Tulee hyvä mieli, kun on puhdasta, vaikkei se itse siivous aina niin hauskaa olisikaan.

Kirjoitin aiemmin ajatuksistani kokeilla T:n kanssa sormiruokailua. Puolen vuoden lähestyessä aloitimmekin pikku hiljaa kokeilla omin sormin ruokailua. Yleensä T laittaa kaiken suuhun, mutta iskettäessä eteen ruokaa esim. pehmeäksi höyrytettyjä bataattipaloja, poika ei tajunnutkaan laittaa niitä suuhun.

Pari ensimmäistä kertaa meni pääosin muussaillen ruokia lautaselle ja vähän viereenkin. Nyt sujuu jo paremmin, vaikkei ruuasta edelleenkään merkittävää osaa mahaan asti varmastikaan mene. Nykyään pyrin tarjoamaan joka päivä jotakin sormiruokailtavaa, mutta myös soseita menee siinä rinnalla. Tarkoituksena on lisätä sormiruokailun osuutta pikku hiljaa.

Tänään maistelimme päärynää.P.S. Kokeilin aamulla puuron seassa puolukkaa ja se maistuikin poitsulle tosi hyvin! Olisin odottanut, että mustikka maistuu pienestä paremmalta, mutta ei..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike