Tuloksia?

Olen jotensakin jäänyt liikuntaan koukkuun. Luulen, että innostustani on pitänyt yllä se, että tällä hetkellä salilla käynti on oikeastaan ainoa oma-aikani ja oma menoni. Irtautumista tarvitaan välillä tältä kotihiireltäkin. Toinen motivaatiota ylläpitävä asia on ollut ystäväni, joiden kanssa usein käyn salilla.

Tällä hetkellä treeniohjelmaani kuuluu yleensä yksi kuntosalin puolella yksin tehty tehokas treeni. Tavoitteenani on treenillä pitää hartiani ja toisaalta koko vartaloni kunnossa. Reilut painot ja reilu syke. Ryhmäliikunnoissa on lähes mahdoton saada aikaan vastaavaa treeniä, koska toistoja on enemmän ja painot pienemmät. Lisäksi itse tehdessä saa tehtyä juuri ne omalle kropalle tärkeät ja sopivat liikkeet. Ei olisi pahitteeksi tehdä useampaakin tällaista treeniä, mutta siihen eivät tällä hetkellä rahkeet riitä.


Toinen joka viikko-ohjelmassani oleva treeni on bodybalance-kehonhuoltotunti, joka yhdistän yleensä jonkin muun kanssa. Olen jäänyt koukkuun. Vartalon kierrot ja venytykset tuntuvat vain niin hyviltä. Ja siinä sivussa treenataan myös keskivartaloa ja jalkojakin. Loppurentoutus muistuttaa raskausajoista, jolloin ehti tehdä rentoutusharjoituksia.

Torstaisin meillä on babymuokkaus kahvakuulalla. En tällä hetkellä ole kovin innostunut tunnista, jolla vauvoja ei mielestäni huomioida tarpeeksi, mutta olen kuitenkin tunnilla käynyt, kun se on ainut mahdollisuuteni käydä treenaamassa päivällä. Ja kyllä T nauttii silti, kun saa temmeltää salissa.
 
Näiden lisäksi ohjelma hieman vaihtelee. Pyrin saamaan viikkoon jotakin aerobista, kuten bodycombat tai -attack ja toisaalta pumppikin on hyvä voimalisä. 

Tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen liikunnan ja ruokavalion kohetamisen tuottamiin tuloksiin. Paino ei ole suuremmin laskenut, mutta vyötäröltä senttejä on lähtenyt neljä! Samaan malliin siis eteenpäin. Hyvällä mielellä.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike