Uutta ilmettä kotiin

Matkamme lähestyy kovaa vauhtia ja mieli on hyvä. Serkkuni on tulossa ilahduttamaan minua ja T:tä tänne koko viikoksi, joten luvassa on kahden viikon irtiotto normaalista arjesta.


Olin jo pidempään harkinnut pientä huonekalujärjestyksen muutosta olkkariin/keittiöömme. Minua hirvitti ajatus, että kohta kun T oppii kiipeämään sohvalle, hän keikkuisi koko ajan viidennen kerroksen ikkunalaudalla.

Kun saimme ystäviemme vanhan pöydän keittiöömme, ajattelin toteuttaa kokeilun myös siitä, miten kaikki toimisi, jos sohvan ja television paikkoja vaihtaisi. Olin ajatellut laittaa rakkaan, mutta hieman huonosti keittiöömme sopivan pöytämme varastoon, mutta M oli sitä mieltä, että se mahtuisi olkkarin puolelle. Olin kyllä viimeiseen asti eri mieltä ja varma, että kokonaisuudesta tulisi aivan liian täyteen ahdettu, mutta jotenkin kuitenkin ihastuin lopputulokseen.


 Uuden suorakulman muotoisen keittiönpöydän ansiosta keittiöön tuli lisää lattiatilaa ja tilaa työskennellä. Vanhan pöydän siirtyessä olohuoneeseen sain loistavan datauspisteen ja toisaalta saimme lisää istumatilaa vaikkapa illanistujaisia tai juhlia ajatellen.


Vaikka kokonaisuudessa on kehityskohtaakin, pidän siitä silti. Kuinka paljon voikaan piristää mieltä ja ilmettä sohvan siirtäminen eri seinälle?

Kommentit

 1. Kiva muutos! Pöytä olohuoneessa on kyllä yllättävän kätevä, meillä on yhden istuttava pöytä nykyisessä olkkarissa ja lapsuudenkodissani oli siellä toinen ruokapöytä, sen ääressä aina piirreltiin ja tietysti viihdytettiin juhlissa vieraita.

  Onko T.:n syöttötuoli Ikeasta? Oletteko tykänneet?

  VastaaPoista
 2. Joo syöttötuoli on Ikeasta ja ollaan kyllä tykätty. Hinta-laatusuhteeltaan mielestäni oikein hyvä ostos :) Tarjotin lähtee irti, tosin useimmiten vain pyyhin tarjottimen. Tarjotin on ollut oikein kätevä sormiruokailussa, joskin mielestäni on outoa, että se on pinnoitettu mattaiseksi, jolloin ruoka saattaa tarttua yllättävänkin tiukkaan siihen.

  VastaaPoista
 3. Muistin tämän vasta nyt kun tuli syöttötuolista puhetta miehen kanssa. :D

  Kiitos arviosta, alkaa vaikuttaa, että meille kotiutuu jossain kohtaa samanlainen tuoli. Trip trap kiinnostaisi myös, mutta saas nyt nähdä: uutena ostettuna se ainakin vaikuttaa kovin ylihintaiselta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike