4. Ostos

Kävimme kaaso S:n kanssa maanantaina vähän kaupungilla pyörimässä. Etsin M:lle synttärilahjaa ja löysinkin, mutten voi vielä paljastaa, kun synttärit on vasta huomenna. Kävimme myös kirpputorilla ja sieltä mukaan tarttuikin viidellä eurolla 15kpl Ikean Rajtan maustepurkkeja. Näköjään Ikeassa maksavat 3,95e/4kpl eli ihan hyvään hintaan sain ne.

Ideana olisi mahdollisesti käyttää näitä häissä esimerkiksi pöytien koristeluun. Jos kannet jättäisi pois, niistä saisi ihan hauskan näköisiä tuikkuja. Hmm.. Ehdotuksia?

Onneksi purkit ovat niin nättejä, että varmasti niille löytyy käyttöä, vaikkeivät juhlapöytään päätyisikään. Iskä voisi tehdä niihin vaikkapa joulusinappia tai sitten ne toimisivat loistavasti ihan maustepurkkeinakin.

Kommentit

 1. Meille samat purkit tulevat karkkibuffettiin :) Ikeasta löytyy kyllä kaikkea muutakin kivaa ja halpaa häiden eri ratkaisuihin ;)

  VastaaPoista
 2. Totta, harmi että Tampereen Ikea taidetaan avata liian myöhään ja Helsingin seudulla tulee niin harvoin käytyä. Voihan se olla, että sinne vielä ostosreissu ennen häitä tehdään..

  Karkkibuffet on kyllä hauska idea ja olen sitä meidänkin häihin miettinyt, kun tämmöinen herkkusuu olen.. Ei olla kyllä vielä mitään päätöksiä tehty..

  VastaaPoista
 3. Nuohan sopisi varmaan myös kukille, olisi kukat hauskasti kyljellään!

  VastaaPoista
 4. Totta! Olin jo tuikkuideankin kumonnut..Pitää ottaa juhlapaikalle mukaan, kun koristuksia rakennellaan nuo nimittäin voisivatkin sopia hyvin meidän pöytäkoristeisiin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike