Kosmetologilla

Kävin tuossa viime perjantaina Lahdessa käydessäni pitkästä aikaa kosmetologilla. Olin saanut ystävältäni lahjakortin kyseiselle kosmetologille ja täytyihän se käyttää. Lahja tuli kyllä todella tarpeeseen! Pari vuotta ihoni on mennyt aina vaan huonompaan kuntoon. Ei ole kuitenkaan ollut oikein varaa käydä kosmetologilla. Melkein meinaan välillä menettää toivoni tämän naaman kanssa. Luulisi, että se iho kukkii murrosiässä, eikä nyt..

Muistin, että ihon mekaaninen puhdistus sattuu, mutta täytyy myöntää, että kyllä se sattui vielä enemmän kuin muistin. Kaikkea sitä kauneuden eteen onkin valmis tekemään. Kyyneleet vaan valui ja piti yrittää muistaa hengittää, ettei pyörry. Ja kyllä kasvot taas punoittikin sen jälkeen. Tuo kosmetologi aina sanookin, että ehkä "kauneushoitola" nimenä on vähän harhaan johtava, kun ei sieltä kauniina pois lähdetä (paitsi meikkauksen jälkeen). Pidemmällä tähtäimellä kosmetologilla käynnistä on kyllä itselleni ainakin ollut hyötyä. Nyt mukaani tarttui vielä kunnon ihonpuhdistusgeeli Bionilta. Aine on antibakteerinen ja sen takia tehokas pahempaankin tulehdukseen.

Seuraavana päivänä punoitus oli jo laskenut. Alkuviikosta tuli niin sanottuja puhdistusnäppyjä, mutta nyt alkaa näyttää jo paremmalta. Kerron myöhemmin, miten tuo puhdistusaine on toiminut. Aion kyllä ennen kesää käydä vielä muutaman kerran puhdistamassa ihoni, jos vaikka olisi sitten kauniina kesän alussa :)

Suosittelen kaikille Lahden seudulla oleville Kauneushoitola Seija-Riittaa. Oikein ammattitaitoista ja hyvää jälkeä!

Kuva täältä.

Kommentit

  1. mulla ainakin bionin aine on toiminu tosi hyvin! :) ..ja eiks tullu ihanan pehmeä iho hoidon jälkeen? toivotaan et oli tehokasta! -Anskubansku se täällä taas :P

    VastaaPoista
  2. Sen takia uskalsinkin ostaa sitä, kun oot kehunu! Ja kyllä nyt iho näyttää ja tuntuu jo paljon paremmalta. Toivottavasti tää on pysyvää :)

    Pitää kyllä vaik joulun jälkee käydä uudestaan vähän kiduttamassa itseään xP

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike