Hengissä ollaan

Pieni tauko ollut postauksissa. Viime viikolla pidettiin M:n kanssa "tietokoneetonta" viikkoa. Ei se nyt kyllä ihan tietokoneeton (pääasiassa koulujuttujen takia) ollut, mutta yritystä oli kuitenkin! Alkoi taas tuntua, että vietämme kaiken vapaa-ajan istumalla omilla koneillamme, eikä enää edes keksitä muuta tekemistä. Noh, tuli sitten televisiota seurattua enemmän, mutta keksittiin me jotain muutakin tekemistä. Vietimme enemmän aikaa yhdessä: lenkkeilyä, ruuanlaittoa ja sen semmoista. Teki kyllä hyvää. Tosin nyt on taas melkeinpä palattu samaan vanhaan. Se tietokone on vaan niin mukaansatempaava..

Tällä viikolla onkin sitten ollut tenttiviikko. Ei ollut kuin yksi tentti ja yksi välikoe, mutta niissäkin oli ihan tarpeeksi luettavaa minulle. Huomenna pitäisi mennä muutamaksi tunniksi kemian labraan tekemään erästä työtä, mutta muuten loppuviikko onkin vapaata. Täytyy yrittää unohtaa kouluhommat ja rentoutua. Saas nähdä, miten onnistun.

Häiden puolesta on vähäsen päästy eteenpäin. Budjetin raamit alkavat olla selvillä ja kaasojen kanssa yritän järjestää tapaamista marraskuulle. Auttaa kyllä järjestelyissä, kun suurin piirtein tietää, mihin on varaa ja mihin ei. Ruokapuolikin alkaa pikkuhiljaa hahmottua, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ainiin ja M:lle synttärilahjaksi ostin uuden kännykän :) Nokian iskun-, pölyn- ja roiskeenkestävän 3720 classicin. Edellinen kännykkähän oli jo yli kuusi vuotta vanha Nokian ensimmäinen värinäytöllinen puhelin. Hyvältä kännykältä kyllä tähän mennessä vaikuttanut ja on tuo mieskin siitä tainnut tykätä. Olinkin jo pidempään odottanut Nokialta jotakin iskunkestävää mallia. Nyt sitten on kunnon testissä kestävyys. Toivotaan, että kestäisi, kuten on luvattu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike