Stressaamisen mestari

Tunnustan olevani erittäin lahjakas stressaamaan ja murehtimaan turhia. Toivon, että kasvan tästä ajan myötä pois, koska se on vain niin turhaa. Kaiken stressin keskellä unohtaa nauttia tästä hetkestä.

Hääjutut tietysti vähän aiheuttaa stressiä, mutta opiskelut eniten. Koko hääjärjestelyjeni lähtökohta on ollut turhan stressin välttäminen, joka onkin onnistunut suhteellisen hyvin. Mitä nyt vieraslista vähän aiheuttanut päänvaivaa, kun kaikkia ei pysty kutsumaan, jotka haluaisi kutsua.

Opiskeluissa stressaan ensinnäkin sitä, että minulla on joku ihme vimma valmistua mahdollisimman nopeasti ja hyvin arvosanoin. En ole koskaan pystynyt siihen, että suorittaisin kursseja tai paljon muutakaan puolin valoin vaan haluan tehdä kaiken, mihin ryhdyn parhaani osaamiseni mukaan. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta toisaalta välillä pitäisi osata prijorisoida. Ja mihin ihmeeseen minulla on kiire? Enkö voisi nauttia näistä opiskeluvuosista ihan rauhassa? Nytkin olen tavoiteajan edellä, mutta silti jaksan murehtia, jos en jaksa käydä jotakin suunnittelemaani kurssia tänä vuonna.

Semmoisia ajatuksia päässä pyörinyt taas pari päivää..

Ainiin, tämmöinen ostettiin viime viikolla:
Meidän ensimmäinen astianpesukone. Siemensin halvin malli, mutta hyvältä on vaikuttanut ja eikös se vähän niin ole, että mitä enemmän ominaisuuksia sitä enemmän ominaisuuksia, jotka voivat hajota ;) Alkuvaikeuksia oli, kun ensimmäisenä todettiin, että hana ei suostu liikkumaan. Sen isännöitsijä olikin käynyt korjaamassa heti seuraavana päivänä. Sitten oli ongelmia, kun vesi ei poistunutkaan koneesta. Eihän me voitu tajuta, että viemäriputkessa oli muovi, joka piti hakata irti sieltä..

Tiskikoneen hankinta on perusteltua siltä kantilta, että se säästää vettä käsinpesuun verrattuna. En tiedä, onko säästö mitenkään merkittävä kahden hengen taloudessa. Meillä suurena syynä ostoon oli laiskuus. Tiskiä kuitenkin tulee aika paljon, kun tulee ruokaa laitettua melkein joka päivä..

Kuva: 1

Kommentit

 1. Hei mä oon ainakin sitä mieltä, että tiskikone on ihan ehdoton parisuhteen pelastaja!! Me ei enää pärjättäisi ilman sitä!! Jos opiskelijalla ei ole varaa muuhun, niin tiskikoneella saa itseään hemmotella!;)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! On kyllä toiminut juuri tuossa hemmottelutehtävässään loistavasti :)

  VastaaPoista
 3. Tiskikone <3 Mulla on käsissä tosi herkkä iho (jatkuvassa käytössä en siedä edes kumihanskoja) joten ennen tiskikonetta mies hoiti tiskit. Ja kai se on ekologisempi valinta kunhan sen pesee täytenä (onnistuu kyllä meilläkin helposti kun laitetaan melkein kaikki ruoka itse), ja nappaa sieltä ne tilaa vievimmät astiat käsitiskiin.

  VastaaPoista
 4. Voi. Teillä on astianpesukone! Me ollaan miehen kanssa oltu kohta 5 vuotta kimpassa, eikä meillä ole kyseistä luksus konetta. Mie kun leivon viikottain sekä kokkaillaan päivittäin niin tuleehan sitä tiskiä. Kyllä se on niin oltava, että ensi asuntoon on saatava astianpesukone. Eipähän tartte riidellä, että kenen vuoro on tiskata! :D

  Caro
  www.carol-line.vuodatus.net

  VastaaPoista
 5. Mingna: Meillä tuli yhdessä tiskattua, mutta sekin alkoi pitemmän päälle ärsyttää, joten voi vaan kuvitella, jos pitäisi yksin tiskata kahden tiskit. Meillä on tullut nyt parin päivän välein pestyä ja on kyllä meinannut tulla liiankin täyteen ;)

  Caro: Totta, olen kyllä nauttinut tuosta vekottimesta..toivotaan, että toimii kauan!

  VastaaPoista
 6. Tiskikone on kyllä aivan ehdoton ! Meillä sellainen on ollut noin vuoden ja ilman sitä en kyllä halua elää enään päivääkään ! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike