Tampereen häämessujen antia

Nyt on sitten häämessuilla tullut pyörähdettyä. Kotiintuomisiksi jäivät yksi häälehti ja kasa esitteitä elikkäs ei hirveästi, mutta toisaalta ideoita tuli ja meillä on kuitenkin jo kaikki perusjutut varattuna/ostettuna, kuten hääpaikka, kuvaajat, ruoka ja hääpuku. Sormuksia oli myös paljon esillä ja varmaan hyviä tarjouksiakin. Niitä ei kuitenkaan tullut ruuhkan takia enempää katseltua, kun sormuksenkin kanssa meillä on mielessä jo aika selvät sävelet. Sulhaselle on puku vielä hankkimatta ja siihen saimme taas vähän lisää ideoita. Kutsukortit oli se toinen, jota menin sinne erityisesti katselemaan ja eiköhän me niissäkin alkuun päästä :)

Ihmisiä oli aika paljon ja villaneule oli vähän väärä valinta vaatetukseksi. Kuuma siis tuli!

Tässä muutamia mielenkiintoisia tuttavuuksia:

1. Telttarent, joka vuokraa juhlatelttoja erilaisiin tilaisuuksiin. Hääjuhlapaikkamme sisätilat ovat rajoitteelliset, joten olemme miettineet mahdollisuutta pystyttää jonkinnäköistä telttaa pihalle. Tuolla on kyllä tosi hyvä näköisiä ratkaisuja. Miinusta se, ettei sivuilla ole annettu minkäänlaisia hintaesimerkkejä.

2. Juvenes printin hääkuvakirja kuvapaikka.fi:ssä. M:n isä on kuvakirjoja enemmänkin harrastanut ja varmasti meidänkin häistä kirja tilataan, joten tuo on ihan varteenotettava paikka.

3. Minna Design on Minna Äikäksen sisustussuunnittelutoimisto & sisustusmyymälä. Minna tekee kauniita helmikoruja, joita on myynnissä myös nettikaupassa.

Miesten pukuihin olisin kaivannut vielä vähän enemmän väriä ja jujua, mutta tässä pari sinnepäin olevaa Morsiusgallerian pukua.Papruksen korttimalli, joka oli oikeaa tyyliä.

Kahvilassa oli yksinkertaiset ja nätit kukat pöydissä. Tykkäsin!

Kommentit

 1. Välillä sitä haaveilee että olisi suunnitellut häitä vähän pitempään kuin puoli vuotta että olisi ehtinyt häämessuille (näyttää nimittäin kivalta) yms., mutta no, ei sitten. :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi häämessuilla saa vähintäänkin virittäytyä tunnelmaan, vaikka sieltä ei mitään niin konkreettista löytyisikään! Ihana kutsumalli muuten!

  VastaaPoista
 3. Häämessut olivat kyllä kiva tunnelmaan virittäjä ja vähän siinä heräsi, että meidän häihin on enää neljä kuukautta. Mutta toisaalta tajusi, että aika hyvin meillä on jo asiat kunnossa, kun perusjutut löytyy..

  Ja Mingna: eiköhän niitä messuja riitä muistakin kivoista aiheista, kuten sisustus, terveys ja hyvinvointi ;) Ite kyllä tykkään kierrellä messuilla, saa uusia ideoita!

  VastaaPoista
 4. Moikka.
  Olipa hauska päivän aloitus tänään. Kuinka eksyinkään tänne. Kiva jos olen jäänyt mieleesi! Kiva blogi sinulla. Ihanaa hääjuhlan odottelua sinulle.
  terkuin, Minna Äikäs, Minna DESIGN

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon :) Mukava kuulla, että onnistuin piristämään päivääsi!:D Kyllä jäit mieleeni, pidän korujesi tyylistä ja arvostan niiden uniikkiutta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike