Kutsut

Nyt on kutsut saatu postitettua. Halusin saada kutsut ajoissa matkaan, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikalle ja toisaalta voisi pyytää ilmoittautumista hyvissä ajoin. Helpompi sitten suunnitella käytännön järjestelyjä, kun tietää paljonko vieraita on tulossa.M suunnitteli pääosin meidän kutsut ja yhdessä ihanien apureiden avulla saatiin kutsut valmiiksi. Kyllähän niissä leikkaamista, liimaamista ja painamista riitti. Aika paljon noita kutsuttavia nyt sitten lopulta tuli. Kutsuja lähti matkaan vähän yli 50 ja yksi kutsu kustansi noin euron plus postituskulut eli hyvin pysyimme budjetissa.Vasemmalla puolella on Newsongin kappaleen When God Made You pari säkeistöä:
Varsinaiseen kutsutekstiin suomensin kappaleesta lauseen: "Mihin ikinä elämä sinut johtaa, koko sydämestäni olen mukanasi."

Oikealla puolla on sitten M:n piirtämä hieno suuntaa-antava kartta ja osoitteet.

Kommentit

 1. Hei! Hyppäänpäs minäkin sun blogia seurailemaan! Aivan ihanat kutsut, sama väriteema on vaihtoehtona meidänkin häihin, tosin musta ja valkoinen pääväreinä ja pinkki/fuksia tehosteena.

  Viikonlopun aikana aion tutustua tarkemmin sun blogiin ja suunitelmiin! Joten varmasti kommentteja tulossa!:D

  VastaaPoista
 2. Kivaa saada uusia lukijoita ja kommentteja :) Toivottavasti viihdyt täällä ja saat joitain ideoitakin!

  VastaaPoista
 3. Upeat kutsut (todella hieno toteutus) ja meillekkin todennköisesti tulossa sama väriteema kuin sinulla ja Mezzyllä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Meille oli heti aika selkeää, että väriteema on jotakin punaisen sävyjä, kun molemmat tykätään paljon lämpimistä sävyistä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kutsut teillä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike