Wappu ja Tamppi

Teekkareilla wappua vietetään perinteisesti railakkaasti ja pitkään. Meillä wapun vietto alkoi jo tiistaina. Yli 50 tapahtumaa 11 päivää.

Itse olen tyytyväinen, jos parissa tapahtumassa saan käytyä :D Wappupiknik oisi tuossa sunnuntaina ja sinne aion ainakin mennä, jos ei kaatamalla sada. Hyvä ruoka parempi mieli!

Rahapula pääsi taas näin loppukuusta yllättämään ja päätimmekin alkaa M:n kanssa myydä teekkareiden wappulehti Tamppia. Eli jos ronski huumori iskee, niin minulta saa Tamppia! xD Tamppi on jälleen kekseliäästi ajankohtainen:

Toisapulaukku, FIRST of MAY KIT

" Sisältää wappuista huumoria, jota ei suositella käytettäväksi tiukkapipoisuudesta tai henkisestä jäykkyydestä kärsiviin. Sisältö sopii akuutista wappuhuumorin puutteesta kärsiville ensihoidoksi. -- Tuotteiden valmistamisessa ei ole hyödynnetty eläinkokeita, sikäli kuin lehden toimittajia ei luokitella sioiksi. Sisällön yliannostus on äärimmäisen suositeltavaa!"

Pakkaus sisältää mm. wappulehden, Viking Linen tarjoaman ilmaisen risteilyn, kumihanskan ja Läkerolin nameja. Kaikkea tarpeellista siis ;D Tampilla on hintaa 9 euroa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike