Barcelona: Yleistä osa 1

Matkasimme Barcelonaan Lufthansalla, joka oli halvin lento, jonka löysimme. Ennen matkaa meillä oli hieman ongelmia maksun tililtä varautumisen kanssa, mutta siihen ongelmat jäivät. Vierastan lentämistä kahdestakin syystä: päästöjen kannalta ja lisäksi jännitän lentämistä. Tämä olikin vasta toinen matkani lentokoneella mihinkään. Lufthansalle ei ole lentojen puolesta mitään valittamista. Meillä oli vaihto Frankfurtissa ja kummallakin osuudella sai ruokaa ja juomaa. Nälkäkään ei siis päässyt yllättämään.
Elokuun sanotaan olevan huonoin ajankohta mennä Barcelonaan, mutta ei se meitä ainakaan haitannut. Paikallisilla on elokuussa lomat ja useita paikkoja suljetaan elokuuksi. Suuri osa paikallisista lähtee kaupungista lomailemaan ja turistien määrä puolestaan kasvaa. Ei sieltä kuitenkaan läheskään kaikki pois lähde ja kiinni olevat kaupatkin tahtovat suurimmaksi osaksi olla turistille tarpeettomia, kuten sähköliikkeitä ja muita. Toki suuren turistimäärän välillä huomasi.
 Elokuu on myös Barcelonan kuumin kuukausi. Onneksi olimme Suomen kesässä jo tottuneet lämpöön ja kolmisenkymmentä astetta tuntui juuri sopivalta. Tosin metroa odotellessa oli kuuma, mutta metrot olivat onneksi ilmastoituja. Hotellien ilmastointejakin osasi arvostaa noin lämpimillä säillä.

Kommentit

  1. Ja tänne kun palasi, olikin täysi syksy :D Tai ainakin meillä Espoossa on viilee ilma, pyöräillessä sais olla joku huivi päässä korvien suojana!

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Kyllähän täällä on "hieman" viileämmät kelit olleet :D Vaihtelu virkistää :DD

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike