Opiskelujen pohdintaa

Vielä ennen matkaa on joutunut jo hieman palauttelemaan aivoja kohti ensi lukuvuoden opiskeluja. Kunnon loma on tullut tarpeeseen ja ajoittain olen jopa kaivannut opiskelujen jatkumista.

Viime vuonna meinasi tulla seinä vastaan motivaation osalta perusopintoja kahlatessa. Se samainen diplomi-insinöörin yleissivistys, mitä toisaalta arvostan paljon tulvaisuuden töiden sekä paremman ymmärryksen kannalta, meinaa uuvuttaa minut opiskeluissa.

Ensi vuonna on onneksi luvassa paljon mielenkiintoisia opintoja mm. työhygieniaa, -hyvinvointia ja -turvallisuutta. Mukaan mahtuu myös jonkin verran ei niin kiinnostavaa ympäristö- ja turvallisuuslainsäädännön opiskelua. Vähän hirvittää, kun en koskaan opi ja ota rennosti opintojen suhteen, mutta kaipa tuo syksy taas painetaan täysillä loman kerryttämillä energiavarastoilla ja keväällä ei jakseta tehdä mitään.

..Niin se kai menee. Tuntuu, että vaikka ottaisin syksyn kuinka rennosti vaan, en  kuitenkaan keväällä jaksaisi innostua opiskelusta. Sama kai se sitten on paahtaa syksyllä, kun voimia vielä riittää :D


Nyt aion karistaa opiskelut vielä pariksi viikoksi pois mielestä ja ottaa loppulomasta kaiken irti!
Kuva täältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike