Aamiaisella Amurin Helmessä


Todellinen helmi tuo paikka kyllä onkin. Rakastan aamiaista ja erityisen paljon silloin, kun sitä ei tarvitse itse laittaa. Tänä aamuna suuntasimmekin veljeni ja mieheni kanssa testaamaan Tampereen työläiskorttelissa sijaitsevan Amurin Helmen aamiaista.


Amurin Helmi on tunnelmallisen rauhallinen ja ennen kaikkea ihanalta tuoksuva kahvila. Aamiainen maksoi 6,5 euroa, mikä on kaupungin keskitasoa. Aivan tuoreet leivät, ihana puuro ja hyvä kahvi ovat kyllä loistava aloitus päivälle. Suosittelen lämpimästi Amurin Helmessä piipahtamista niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Hyvä ruoka, parempi mieli. Pitää täysin paikkansa ainakin minun kohdallani.

Kommentit

 1. Kiitos tästä vinkistä, näyttää ihanalta! :) Oliko minkä verran ihmisiä tuolla aamiaisella, ts. oliko vaikea saada pöytää tungoksen takia?

  VastaaPoista
 2. Mentiin siinä puoli kympin maissa ja silloin oli todella rauhallista. Kympin jälkeen alkoi tulla enemmän ihmisiä, mutta kyllä silloinkin pöydän löysi, koska tilaa on reilusti :)

  VastaaPoista
 3. Okei, kiitos tiedosta :) Meillä on ensi viikonloppuna kaasojen kanssa ensimmäinen "hääkokous" ensi kesäkuun häitä varten, ja olisi kiva viedä tytöt aamiaiselle johonkin. Pieni hemmottelu tekee välillä hyvää! :)

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä ihan totta! Onnea, tsemppiä ja rentoa mieltä teille häävalmisteluihin :)

  VastaaPoista
 5. Aamiainen, päivän paras ateria! Joskus voisi kaupunkilomailla Tampereella, näkisi muutakin kuin Särkänniemen. :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä Tampereelta tosiaan löytyy paljon muutakin kuin Särkänniemi :D Mieleen tulee ensimmäisenä juuri viihtyisät kahvilat, mukavat rannat, Pyynikki ja muutenkin kaunis kaupunki..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike