Treffeillä


Olemme M:n kanssa olleet varsin onnellisessa asemassa siinä, että meillä on paljon lähellä asuvia ystäviä, eikä T:lle ole koskaan ollut vaikea saada tarvittaessa hoitajaa. Toki kahdenkeskeiset pyrähdykset kaupungille syömään tai leffaan ovat luonnollisesti vähentyneet huomattavasti lapsen saannin myötä, mutta eivät ne kuitenkaan täysin ole loppuneet. Raskausaika on ollut minulle raskasta niin henkisesti ja fyysisestikin, joten kaikenlainen meneminen on viimeisten kuukausien aikana ollut aika minimissä. Kun olo sairasloman ansiosta helpotti, pääsimme myös M:n kanssa treffeille. 

Kävimme katsomassa elokuvissa Uusia Alkuja eli Begin Again. Se on musiikkielokuva yhden suosikkielokuvistani Oncen:n ohjaajalta. Elokuvavalinta osui todella nappiin. Suosittelen.

Elokuvan jälkeen kiertelimme vielä hetken kaupungilla. Pieni hemmottelu arjen keskellä tekee hyvää mielelle ja parisuhteelle, vaikkakin paljon tärkeämpänä näen illan parituntisen, jolloin T on mennyt nukkumaan. Tärkeintä on läheisyys ja keskusteleminen niin arkisista kuin välillä myös syvällisistäkin asioista. "Mitä sinun päivääsi kuuluu tänään?"
 Plevnan terassin kanakori taisi maistua, kun kuvan tuli otettua vasta tässä vaiheessa..
Kommentit

  1. Ihanaa, että pääsitte livahtamaan treffeille! Lastenhoitoapu on kyllä kullan arvoista, ja sitä on hyvä osata välillä ottaa vastaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike