Ekohäät

Ympäristö on minulle tärkeä ja haluaisin muistaa sen myös hääpäivänäni. Voin heti sanoa, että kaikki ei tule olemaan ympäristöä vähiten kuormittavaa, koska en varmaan silloin pitäisi hääjuhlaa lainkaan. Pyrin kuitenkin mahdollisuuksien mukaan valitsemaan sen paremman vaihtoehdon. Myös häämatkaa olen miettinyt sen kannalta, mutta se on vasta suunnitteluasteella. Lentopäästöt, kun ovat pahimmasta päästä. Kaukolennot vastaavat vuosien ja vuosien autoilua.

Ruuan haluaisin olevan lähiruokaa. En vielä tiedä, onko se kokonaisuudessaan mahdollista, mutta katsellaan. Tiedän paikkakunnalta ainakin yhden tilausravintolan, joka on erikoistunut lähiruokaan. En kuitenkaan ole varma, tekevätkö he pitopalvelua muualle ja paljon se maksaisi.

Hääpuku olisi optimissaan vuokrattu tai ostettu käytettynä. Toisaalta haluaisin puvun itselleni, mutta minun mitoillani on vaikea löytää sopivaa pukua. Rintamus, kun tahtoo olla muuten sopivissa puvuissa liian pieni. Nyöritys antaisi kyllä vähän armoa. Toivottavasti silmiin osuisi jotakin sopivaa. Olen pohtinut myös puvun tilaamista netistä. Se ei todellakaan olisi se ekoin valinta, mutta budjetin ollessa pieni, usein halvin ratkaisu. Vuokrauskin tulee helposti kalliimmaksi.

Kommentit

  1. Hei, löysin tänään blogisi! Jään seuraamaan häidenne suunnittelua taustalle. =o)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike