Häähuumaa

Nyt on juhannus vietetty. Olin töissä sekä perjantaina ja lauantaina, mutta siitä huolimatta ehdin nähdä kavereita ja grillata. Vatsa on vieläkin täynnä!

Mutta siis asiaan. Hääpäivä alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Juhlapaikkaa on nimittäin jo kyselty ja on jo suht varma, että pääsemme unelmieni paikkaan viettämään häitä! Päivä olisi 12.6.2010. Juhlapaikka sijaitsee maalla. Se on aivan upea vanha kartano, joka on nykyisin erään säätiön omistuksessa. Sen takia vuokrakaan ei päätä huimaa. Juhlapaikassa on yöpymismahdollisuus noin 50 hengelle ja tarkoitus olisikin, että siellä voi yöpyä, jos haluaa.

Ainoa ongelma on, ettei juhlapaikassa ole yhtä tarpeeksi suurta tilaa, jonne kaikki vieraat mahtuisivat syömään. Siis kaikki vieraat, jotka haluaisimme kutsua. Toisaalta se ei ole ongelma, jos ei siitä sellaista tee. Tarvitseeko kaikkien mahtuakaan samaan tilaan? Jos ohjelman suunnittelee niin, että yhteiset ohjelmanumerot ovat esimerkiksi pääruuan ja kahvien välissä, voisi kaikille tuoda tuolit samaan tilaan ohjelmien ajaksi.

Minulla ei valitettavasti ole kuvaa paikasta, mutta tässä vähän kartanofiilistelyä:
Laukon kartanoMukkulan kartano
Wuolteen kartano

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike