Kukkia

Kukkateema tulee häissä olemaan myös luonnollista, todennäköisesti suoraan pihalta tai niityltä. Sen näkee sitten myöhemmin. Jotakin tällaista olen ajatellut:


Näissä kuvissa päävärinä tahtoo olla violetti ja lila. Väriteemaksi olemme ajatelleet punaista ja sen sävyjä, että kyllähän nämä lila ja violetti sopivat mukaan. Hääkimpuksi olen haaveillut kielokimppua ja kieloa haluaisinkin yhdistää vielä näihin muihinkin asetelmiin. Olen lukenut, ettei kieloa voimakkaan tuoksunsa takia kannata välttämättä valita pääkukaksi asetelmiin.

Kommentit

 1. Kielojen tuoksu on kyllä sisätiloissa jotain ihan uskomatonta, vaikkei allerginen olisikaan niin herkempi saattaa saada päänsä saattaa saada kipeäksi. Eli maltti on varmaan valttia, itse pidän myös kielojen tuoksusta, niissä on jotenkin juhlatunnelmaa. :D

  Itse ostin muuten häitä silmällä pitäen tuon saman Max Factorin ripsarin vedenkestävän version. Ehdottomasti paras ripsari joka mulla on koskaan ollut! :)

  Kiitos muuten että kommentoit blogiini, muuten en olisi koskaan löytänyt tänne!

  VastaaPoista
 2. Olet varmaan oikeassa noista kieloista. Tyydyn varmaankin muutamaan oksaan noissa asetelmissa, koska olen itse hieman herkkä voimakkaille tuoksuille. Ei olisi hauskaa saada kukkien takia kauheaa päänsärkyä xP

  En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuota ripsaria, kun vanhaa on pikkusen jäljellä. Innolla kyllä odotan. Pelkkää hyvää olen siitä kuullut :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike