Matkakuume

Enää pari viikkoa häämatkaan! Vähän alkaa jo matkakuume nousta. Olen katsellut Barcelonan EM-kisoja siinä toivossa, että näkisin kaupunkiakin. Maraton oli ihan hyvä tähän tarkoitukseen.

Saimme jo joitain viikkoja sitten varattua myös toisen hotellimme. Päädyimme Hesperia Tower Hoteliin, josta saimme sesonkialennuksen kera niin hyvän tarjouksen, että pystyimme ottamaan sviitin neljäksi päiväksi! Hotelli ei ole aivan keskustassa, mutta eiköhän sviitti jacuzzeineen korvaa sen. Ja toinen hotellimme, jossa olemme kauemmin sijaitsee keskustassa, joten siinä vaiheessa voi jo kaivatakin vähän kauemmas.
Emme pyri täysin suunnittelemaan lomaamme, mutta yksi kohde, jossa haluan ehdottomasti käydä on Montserrat.  Vuoren huipulla sijaitsee luostari, johon on kulkuyhteydet. Vuorelta ovat näkymät kaupunkiin ja merelle ja sinne matkataan köysihissin avulla.

Kuvat 1, 2, 3

Kommentit

  1. Hei! Olin kesälomalla Kataloniassa ja meidän matkablogista voi käydä vähän vakoilemassa mestoja: http://matkamaisterit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Kävin jo vähän kurkkimassa ja myöhemmin lisää :) Mukava lukea muiden kokemuksia ja saada hyviä vinkkejä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike