3. Ostos

Nyt hankin sitten sen hääpuvun!! Perjantaina piipahdin Lahdessa ja siellä sijaitsevassa Josefiina morsiuspukuliikkeessä. Olin lukenut, että Josefiinassa on remonttiale, kun liike täytyy saada tyhjäksi putkiremontin tieltä. Menin sitten käymään ilman ajanvarausta ja onnekseni siinä oli juuri 45 min. aikaa sovitella pukuja ennen seuraavaa asiakasta.

Päädyin puvussani pieneen kompromissiin. Olen ehkä sovittanut vähän kauniimpaakin pukua, mutta parin sadan hintaero ratkaisi voiton tälle puvulle. Puku maksoi siis 300 e. sisältäen kaikki korjaukset ja alushameen vuokran. Oikea hinta puvulla oli jotain 700 euron luokkaa. Korjauksia täytyy sitten keväämmällä tehdä. Ainakin yläosaa pitää suurentaa hitusen ja helmaa lyhentää. Tässä olisi jonkin näköinen kuva puvusta. Puku on kauttaaltaan samanvärinen, vaikka kuva hieman vääristää. Alta puuttuu myös se alushame.
Itseäni hieman arvelluttaa helman rypytys, mutta muuten puku oli kyllä loistava! Enköhän minä tuohon helmaankin totu ;) Päätös oli kyllä vaikea, koska kaikki sovittamani puvut olivat kauniita. Joku täytyi vain valita.

Kommentit

 1. Vau! Onneksi olkoon yhdestä tärkeimmistä häihin liittyvistä ostoksista!! Hienolta näyttää ja mielestäni helman rypytys tekee siitä nimenomaan mielenkiintoisen!:)

  VastaaPoista
 2. Heii ihana puku, varmasti hyvä päätös! :)
  Nätiltä näyttää ja malli on hyvä! -Anna

  VastaaPoista
 3. Kiitokset, hyvä jos pidätte :)

  VastaaPoista
 4. Puku on todella kaunis ja näyttävä sun päällä! Mäkin suuntaan tosiaan tuonne Josefinaan ensi lauantaina, katsotaan jos vaikka mulla olisi yhtä hyvä reissu kun sulla!:) Saako siellä muuten otaa kuvia?

  VastaaPoista
 5. En ole ihan varma, kun oma kamera unohtui tietenkin kotiin..Mutta uskoisin, että saa :) Tsemppiä hääpuvun etsintään!

  VastaaPoista
 6. No, otan kameran anyways mukaan ja kokeilen onneani!:) Onneksi mulla on vielä aikaa sen puvun hankinnan kanssa.

  VastaaPoista
 7. Niinpä! Ei tarvitse hötkyillä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike