Hääpukujen sovittelua

Eilen aamulla lehdestä osui silmääni ilmoitus Morsiusgallerian alesta. Kiirehän siinä sitten tuli, kun ale loppui tänään. M:n kanssa riennettiin sitten koulun jälkeen eilen sovittelemaan hääpukuja! Se oli jännää ja mukavaa, mutta myös erittäin vaikeaa. Minä, kun en yleensäkään osaa tehdä päätöksiä.. Kaikki puvut, joita sovitin olivat hyvin kauniita. Budjettirajana meillä oli 500e. Harmikseni täytyy mainita, että sitä nappipukua, joka olisi ollut ylitse muiden ei löytynyt. Kun aikaa oli niin vähän harkita, päätin jättää puvun hankkimisen tältä erää.

Sen huomion tein, että lähes jokaista sovittamaani pukua olisi pitänyt korjailla. Lyhentää helmaa ja niin edelleen. Se ehkä vähän rohkaisi minua aikeessani hankkia puku netistä, jos pieniä korjailuja täytyy tehdä joka tapauksessa.

Kävimme myös katsomassa M:lle pukua, mutta sekin sai jäädä hautumaan. Varmaankin hankimme suht peruspuvun omaksi, jotta sitä voi käyttää muissakin pippaloissa myöhemmin. M harkitsee myös vaaleata pukua, mutta saa nähdä, mihin päätyy :)

Haluaisin saada mielipiteenne, mistä puvusta pidätte eniten ja mikä sopii minulle parhaiten. Olen pahoillani, että rintsikoiden sangat häiritsevät osassa kuvia ja helma näkyy monessa huonosti. Sovituskopissa oli niin vähän tilaa kuvailla.

Nro. 1.
Nro. 2.
Nro. 3.Nro. 4.


Nro. 5.
Nro. 6.

Kommentit

 1. Eemeli sanoo:
  4 on ehkä paras tai 5 ;)

  Annastiina sanoo:
  5 on nätti myös 1 on ihan kiva.

  Elisa:
  1 on ihQ ja 4 on kans hottis XD

  VastaaPoista
 2. Hih, kiva saada kommentteja :D Ite oon näitä kuvia kattellessani alkanu pitää paljon tuosta 4:sta. Vaikkakin kaikista pidän tavallaan..

  VastaaPoista
 3. Äiti tietää... Mielestäni 4. on eniten tyyliäsi, mutta 1. myös kaunis ja pari muutakin...;)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä 1:ssä on kivoin leikkaus! Kannatan sitä! Nelonenkin on kyllä kaunis...Valintaan vaikuttaa varmasti myös se, että haluatko pukuun olkaimet vai haluatko olkaimettoman puvun!!

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä tuosta leikkauksesta. 1:ssä ihastuin juuri todella kauniiseen leikkaukseen..

  VastaaPoista
 6. Oi ihanaa, hääpukusovitteluja!

  Ääni ykköselle! Naamaa näkemättä oisin sitä mieltä että siulle sopii olkaimettomat puvut paljon paremmin kuin olkaimelliset (esim. puku 2). Tuossa kutosessa on myös jotenkin kiva fiilis, tuo leikkaus näyttää hyvältä mutta puku ei jotenkin istu?

  Ihanaa hääpuvunetsintää! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ykkönen näyttää olevan johdossa ja nelosellakin menee ihan hyvin. Niihin olen kyllä itsekin tykästynein :)

  VastaaPoista
 8. ihan ehdottomasti 1 tai 5... t. kaksi anonyymia serkkua ;)uusi reissu on jo suunnitteilla!

  VastaaPoista
 9. Kaikki oli niin kauniita!! "Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran..." mutta jos valita pitäisi ehkä 1 tai 4, 5 oli myös hyvä!
  Mutta sinä teet valinnan! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike